Over Aliengas

Aliengas is jouw specialist in Lachgas tanks en lachgas patronen. Bij ons kun je terecht voor 99,7% zuiver lachgas in verschillende maten . Wij bieden onze klanten een goede prijs -kwaliteit verhouding. Zo zijn wij de voordeligste lachgasbezorger in Amsterdam. Bestel nu gemakkelijk via onze webshop of contacteer ons via whatsapp.

Missie: Aliengas staat voor prijs-kwaliteit verhouding en biedt haar klanten uitstekende service.

Visie: Wij willen in een jaar de tijd de helft van de markt in handen hebben, dit willen we behalen door 24/7 beschikbaar/bereikbaar te zijn, goede prijs-kwaliteit verhouding en uitstekende service te leveren aan de klanten.

Aliengas vergemakkelijkt jouw gelegenheid of feestje. Zo staat er binnen 25 min een koerier voor jouw deur. Het is onze taak om de behoeften en wensen van de klanten te vervullen. Zo proberen wij voordelig te zijn, kwaliteit te leveren en snel service te verlenen aan onze klant. Wij doen er alles aan om een relatie te creëren met de klant.

Wij hebben een groot assortiment aan lachgas-tanks in verschillende maten. Zo kun je bij ons voor een 2kg tank, 4kg tank, 5kg tank en 10kg tank terecht.

Wij hebben ook de ouderwetse patronen op voorraad en lachgas accessoires om het vullen van de lachgas ballonnen te vergemakkelijken. Zo kun je keuzes maken uit een cracker, lachgas demper en lachgas spuitsysteem.

Daarnaast bieden wij onze klanten allerlei extra’s zoals drinken en sigaretten. Wij hebben diverse soorten drinken waar u uit kunt kiezen, zoals Cola, Fanta, Red bull en Ice Tea ed.